Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  صادرات عسل صادرات عسل

tameer

شركت صادرات عسل ايران

 

 

توليد عسل طبيعي از گذشته تا امروز مورد توجه بوده و زنبورداران روز به روز براي افزايش توانايي خود در زمينه توليد اين ماده حيات بخش تلاش كرده اند. هرچند تنها خاصيت زنبور عسل براي انسان ها توليد عسل طبيعي نيست و همين گشت و گذار در طبيعت توسط زنبور نيز به حيات كره زمين كمك مي كند، اما عسل طبيعي در مقايسه با ديگر فراورده هاي زنبور عسل اهميت فراواني دارد.

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري صنعت زنبورداري ايران، سالانه ميزان قابل توجهي عسل طبيعي باكيفيت در دنيا توليد مي شود. ايران نيز از جمله كشورهاي پيشرو در توليد عسل طبيعي است و توانسته به عنوان يكي از توليدكنندگان مطرح در دنيا شناخته شود. مسئولان ايراني نيز همواره در تلاش بوده اند تا ميزان توليد عسل طبيعي در ايران را افزايش دهند.

علاوه بر اهميت ميزان توليد عسل طبيعي، صادرات عسل طبيعي به خارج از كشور نيز اهميت فراواني دارد. در واقع عسل مي تواند به عنوان ماده اي استراتژيك به درامد ارزي كشور كمك كند. با توجه به حجم بالاي توليد عسل طبيعي در ايران، مي توان به اين ظرفيت به صورت ويژه اي نگاه كرد.

با اين حال آمارها نشان مي دهد كه حجم صادرات عسل ايران به بازارهاي جهاني، تنها 0.15 درصد است. آماري بسيار كم كه نشان دهنده عدم توانايي ايران براي صادرات عسل طبيعي توليد شده در كشور است. با توجه به اينكه عسل طبيعي از جمله كالاهايي نيست كه ايران براي صادرات آن محدود شده باشد؛ اما همچنان آمار بسيار پايين تر از توان توليد كشور است.

طبق آماري كه در سال گذشته به دست آمده، ميزان توليد عسل طبيعي در ايران حدود 90 هزار تن است. اين ميزان مي تواند با استفاده از سيستم هاي تكنولوژيك و پيشرفته افزايش نيز پيدا كند. با اين حال، همين ميزان توليد نيز ظرفيت هاي فراواني را براي صادرات عسل طبيعي ايجاد مي كند. ميزان صادرات عسل طبيعي در سال 1397 طبق آماري كه گمرك ايران ارائه كرده، تنها 1837 تن بوده كه ميزان بسيار پاييني است.

نكته قابل توجه اين است كه بخش عمده اي از اين ميزان عسل صادر شده، مربوط به 3 كشور عراق، امارات و پاكستان كه هر سه از همسايگان خاكي و آبي ايران هستند بوده است. در واقع عسل ايراني آنقدرها نتوانسته در كشورهاي ديگر نفوذ كند. البته 19 كشور ديگر نيز مقصد صادرات عسل طبيعي ايران هستند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/17 ساعت: ۱۱ توسط:ayda :

شركت صادرات عسل ايران

 

 

عسل به عنوان يك محصول غذايي سالم و پر كالري بسيار در نزد مردم محبوب است . عسل داراي تنوع گسترده اي است اما شاخص ترين انها مركبات , چهل گياه , گون ,است .كه سهم عمده صادرات محصولات ايران شامل اين موارد است البته تقاضا كلزا نيز در امريكا رو به فزوني است.

نكات مهم در توليد عسل

عدم استفاده از دارو در عسل
عدم گرما  ديدن عسل
عدم استفاده از تغذيه مصنوعي
عدم تابش مستقيم نور خورشيد


سود صادرات عسل


سهم صادرات عسل در بازار جهاني بيش از دو ميليارد دلار است. بزرگترين كشورهاي صادر كننده عسل چين، نيوزلند، تركيه، آرژانتين و... هستند . صادرات عسل در 5 سال اخير بيشتر از 3 درصد رشد داشته است. صادر كننده هاي عسل بيشتر بر روي كشورهاي اروپايي تمركز كرده اند.
بر اساس آمارهاي اتحاديه صادركنندگان، در سال گذشته صادرات عسل تركيه 7 درصد افزايش داشته است. اين كشور عسل خود را به 48 كشور صادر كرده است. تركيه تنها كشور صادركننده عسل به امارات متحده عربي بوده است و همينطور آلمان بزرگترين واردكننده عسل از تركيه و كشورهاي آمريكا، عربستان سعودي، اسپانيا، و اتريش در رده هاي بعدي قرار مي گيرند.
پيشرفت كشور نيوزلند در سال هاي گذشته با صادرات عسل.صادرات عسل نيوزلند 22 ٪ رشد داشته است.

درامد صادرات عسل


ايران بيشترين كندوي زنبورعسل را دارد و بعد از آن كشور چين دارنده بيشترين كندو زنبور عسل است. بيشتر كشورهاي جهان خواهان عسل ايراني هستند. ايران با 75 هزار تن توليد چهارمين توليد كننده عسل در جهان است. جود بعضي از مشكلات مانع رسيدن صادرات عسل به جايگاه مطلوب خود شده است. عسل ايران داراي خواص بي‌نظير گياهان دارويي است كه با حمايت از توليدكننده هاي  داخلي مي‌توان به درامد بسياري از طريق صادرات عسل رسيد، اما وجود برخي افراد سودجو باعث كاهش برداشت عسل در سال‌هاي اخير شده است كه دليل اين موضوع را بي‌كيفتي ملكه‌هاي زنبورعسل مي‌دانند اما در واقع آن ها مي خواهند  با واردات و فروش آن با قيمت‌هاي بسيار بالا بيشترين سود را به جيب بزنند.

قوانين صادرات عسل


صادرات عسل نيز مانند ديگر محصولات داراي  قوانين و ضوابط مي باشد. در كل داشتن گواهينامه سلامت غذا و دارو وزارت بهداشت و گواهي استاندارد براي صادرات ضروري است. اما نكته قابل توجه در مورد عسل اين است كه صادرات عسل مشمول پرداخت عوارض گمركي جهت خروج از كشور نمي شود.
مهم ترين نكته در صادرات بازاريابي است يعني شناخت دقيق بازار رقيب.

صادرات عسل ايران


بيشتر صادرات عسل ايران به كشورهاي چين، عراق، متحده عربي، افغانستان، امارات، تركيه، عمان، قزاقستان، كويت، لبنان، مالزي، آذربايجان، قطر، آلمان، بحرين انجام مي شود. عسل ايران به علت كيفيت بالايي كه دارد بسياري از كشورهاي همسايه و اروپايي خواهان آن هستند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/10 ساعت: ۰۰ توسط:ayda :

عسل صادراتي

 

 

ايران يكي از بزرگ ترين صادر كنندگان عسل مرغوب است كه در سراسر جهان طرفداران زيادي دارد. چرا كه همه مردم دنيا مي دانند كه ايران يكي از بهترين پرورش دهندگان زنبور عسل است و به جهت برخورداري از منابع غني و پوشش هاي گياهي گوناگون، بهترين عسل طبيعي را توليد و روانه بازار مي كند.

اگر قصد صادر كردن عسل ايران را داريد با شما صفر تا 100 صادرات عسل ، قوانين صادرات عسل و كشور هاي طرفدار عسل صادراتي ايران را در ميان خواهيم گذاشت. هم چنين به عنوان يك تاجر عسل بايد اطلاعات لازم در خصوص خريداران عسل صادراتي و نكات مهم براي نفوذ و بازاريابي خارجي را كسب كنيد.

كدام كشورها طرفدار عسل صادراتي ايران هستند؟

به جرات مي توان گفت عسل صادراتي ايران يكي از محبوب ترين مواد غذايي است كه در سراسر دنيا طرفداران زيادي دارد. اين امر به بركت شرايط محيطي و اقليمي ايران فراهم آمده است كه موجب گرديد پوشش گياهي بكر و مختلفي از سرتاسر ايران را پوشش دهد و به دنبال آن ما به مرغوب ترين عسل طبيعي دست يابيم و در امر صادرات اين محصول موفق تر از هميشه وارد عرصه رقابت شويم. اين ماده يكي از مناسب ترين محصولات غذايي براي صادرات است چرا كه فاسد نمي شود و اين امر حمل و نقل محصول و رساندن عسل سالم را براي صادر كننده مقدور مي سازد.

از طرف ديگر عسل طبيعي انواع گوناگوني دارد كه تحت عنوان عسل هاي تك گياه شناخته شده و هر يك از آن خواص منحصر به فردي دارند. پس اين گونه مي توان گفت كه تنوع عسل صادراتي ايران بالاست. در ادامه ليستي از خريداران عسل صادراتي در اختيار شما قرار داده مي شود اما لازم است بدانيد صادرات عسل به روسيه، تركيه و عراق رشد خوبي داشته و براي سرمايه گذاري بهترين گزينه در پيش روي شما هستند.

چهارده كشوري كه عسل صادراتي ايران را خريداري مي كنند


  • آلمان
    قطر
    افغانستان
    چين
    قزاقستان
    كويت
    مالزي
    عراق
    لبنان
    تركيه
    آذربايجان
    امارات
    عمان
    بحرين


مجوزهاي لازم براي صادرات عسل


صادرات عسل مانند هر محصول در صنعت مواد غذايي نيازمند يك سري پيش نيازهايي است كه در تعيين قيمت عسل صادراتي دخيل خواهد بود. اين پيش نيازها شامل مجوزهايي هستند كه قبل از هرگونه فعاليت در زمينه صادرات بايد اخذ شوند. براي عسل صادراتي اين پيش نياز مربوط به اصل يا تقلبي بودن آن است. از روي ساكاروز عسل مي توان به اصل يا تقلبي بودن آن پي برد. در اين برگه پيش نياز، ميزان ساكاروز عسل صادراتي ذكر شده است.

صادرات عسل به اروپا


همان گونه كه در ابتداي متن اشاره شد عسل صادراتي ايران به 14 كشور از جمله چندين كشور اروپايي ارسال مي شود. با توجه به قوانين صادراتي در كشورهاي اروپايي، فرايند صادرات عسل به اروپا نسبت به ساير كشورها بسيار سخت خواهد بود.

صادرات عسل به اروپا كاملا به قوانين اتحاديه اروپا وابسته است و اگر يكي از كشورهاي اروپايي نيازمند عسل صادراتي ايران باشد ولي قوانين اتحاديه آن را منع كند آن كشور اجازه خريد از ايران را نخواهد داشت. از سال ها پيش صادرات عسل ايراني به كشورهاي اروپايي منع شده بود اما در سال اخير ايران توانسته است مقدار محدودي عسل صادراتي به اروپا ارسال نمايد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/8 ساعت: ۰۰ توسط:ayda :

شركت صادرات عسل ايران

 

 

در قرن شانزدهم ميلادي از عسل به عنوان ماده شيرين كننده استفاده مي‌شد، توليد عسل در يونان و سيسيل رونق بسياري داشت. در واقع عسل ماده غذايي فوق‌العاده با تركيبي از قند، آنزيم‌ها، مواد معدني، ويتامين‌ها و آمينو ‌اسيدها است و خواص بسياري براي سلامتي دارد.

ايران از بزرگ‌ترين صادركنندگان عسل به ساير نقاط دنيا است و عسل ايران طرفداران زيادي در همه نقاط جهان دارد. به دليل وجود پوشش گياهي گوناگون در ايران، پرورش زنبور عسل رونق بسياري دارد و باعث شده بهترين عسل طبيعي توليد و روانه بازار شود.

عسل مرغوب و باكيفيت معمولا در ارتفاعات و كوهستان‌هاي شهرهاي مختلف ايران توليد مي‌شود و زنبورداري در مناطق كوهستاني بسيار رواج دارد و عسل‌هاي مختلفي با خواص دارويي توليد مي‌شود.

ماندگاري طولاني مدت عسل، موجب كاهش ريسك صادرات عسل شده است. با استفاده از زنبور عسل محصولات متنوعي مانند عسل، موم، ژل رويال و گرده توليد مي‌شود.

مراحل صادرات عسل


صادرات عسل، نياز به بسته ‌بندي‌هاي زيبا و استاندارد دارد. بسته ‌بندي بايد داراي برچسب استاندارد باشد و همچنين اطلاعات مربوط به عسل، به زبان انگليسي روي آن درج شود.

براي صادرات عسل بايد گواهينامه‌هاي استاندارد، گواهي بهداشت، گواهي سازمان غذا و دارو و تاييديه‌هاي ارزش تغذيه‌اي عسل را دريافت كنيد. تحقيق و كسب اطلاعات و داده‌هاي ارقامي صادرات عسل در سال‌هاي گذشته به شما كمك مي‌كند تا از وضعيت بازار آگاه شويد. قبل از صادر كردن عسل براي مشتري بايد پيش فاكتور براي او فرستاده شود و كارهاي قانوني و گمركي انجام گردد.

مراحل صادرات عسل به ترتيب شامل موارد زير است:

  • بازاريابي
    صدور پيش فاكتور
    تهيه و بسته بندي محصول
    تعيين هزينه گمركي
    گرفتن صدور مجوز كالا
    گرفتن تاييديه بهداشت
    حمل كالا تا گمرك
    عقد قرارداد حمل و بيمه كالا
    گرفتن گواهي‌نامه بازرسي
    صدور فاكتور و اخذ گواهي مبدا
    در بعضي مواقع بيمه كردن محصول تا مقصد
    ارسال كالا


مراحل ذكرشده تقريبا براي صادر كردن همه محصولات يكسان است. عسل محصولي است كه دير فاسد مي‌شود و حمل و نقل آن آسان است.

تعرفه و ارزش صادراتي عسل

مطابق با كتاب مقررات صادرات و وادرات، عسل ذيل تعرفه ۰۴۰۹۰۰۰۰ طبقه بندي مي‌گردد و به لحاظ ارزشي بسته به نوع عسل كه با موم باشد يا بدون موم از هر كيلو ۴.۵ تا ۷ دلار در گمرك ارزش گذاري مي‌شود.

صادرات عسل ايران به كدام كشورها انجام مي‌شود؟


بسياري از كشورهاي جهان تقاضاي خريد عسل از ايران را دارند. شهرهاي مختلفي از ايران مشغول توليد عسل هستند، به خصوص شهرهاي كوهستاني كه داراي پوشش گياهي متنوعي هستند. مانند استان‌هاي آذربايجان شرقي، اردبيل، لرستان و همدان كه مرغوب‌ترين عسل صادراتي را توليد مي‌كنند.

شركت‌هاي صادراتي عسل ايران طبق نياز مشتريان خارج از كشور، حجم مشخصي از عسل را از زنبورداران مي‌خرند. در واقع عسل از محبوب‌ترين خوراكي‌هايي است كه طرفداران بسياري دارد. عسل ايران به كشورهاي اطراف خليج فارس نظير عراق، لبنان، قطر، كويت، امارات، عمان، بحرين و كشورهاي تركيه، روسيه، قزاقستان، افغانستان، آذربايجان، چين، مالزي و آلمان صادر مي‌شود.

صادرات عسل ايران با توجه به نوع آن، مدل بسته ‌بندي، قيمت ارز و كيفيت متفاوت است. پرفروش‌ترين عسل‌هاي صادراتي، عسل ارگانيك، عسل چهل گياه و عسل كوهي است.

از انواع عسل صادراتي مي‌توان به عسل آويشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل طبيعي، عسل اقاقيا، عسل رازيانه، عسل كُنار، عسل وحشي و عسل مانوكا اشاره كرد، البته هر كدام از اين عسل‌ها طعم و مزه منحصر به فردي دارد كه مي‌توان با رنگ، بو و مزه، آن‌ها را از هم تشخيص داد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/7 ساعت: ۰۰ توسط:ayda :

شركت صادركننده ي عسل ايران

صادرات عسل و قوانين و مقررات

آشنايي با مراحل صادرات عسل به كشورهاي خارجي به شركت‌هاي بازرگاني كمك مي‌كند راه حل هاي مناسبي را پيدا كنند و انواع عسل صادراتي ايران را با كيفيت فوق العاده بالا به آنها ارائه دهند. شركت صادركننده ي عسل با در نظر گرفتن شرايط صادراتي، از خريد عسل مرغوب گرفته تا مراحل بسته بندي، ارسال محموله و تسويه حساب نقدي، استراتژي هاي دقيق را براي خريد و فروش در بازارهاي بين المللي تنظيم مي كند.

صادرات انواع عسل مانند صادرات ساير كالاها نياز به رعايت يك سري قوانين و مقررات دارد.

عسل صادراتي يك خوراكي محبوب و پرطرفدار در تمام كشورهاي جهان است. كشور ايران در ميان برترين توليدكنندگان عسل در جهان رتبه ي خوبي دارد.

حجم زيادي از عسل با كيفيت مرغوب در ارتفاعات و كوهستان هاي شهرهاي مختلف ايران توليد ميشود.

كسب و كارهاي حوزه زنبورداري در شهرهايي با آب و هواي كوهستاني، رونق خاصي دارد. در حقيقت، دامنه كوهستان و مراتع بهترين شرايط را براي زنبورداري فراهم مي‌كنند.
همه ما كم و بيش با ارزش تغذيه اي عسل آشنايي داريم. عسل به تنهايي به عنوان يك خوراكي شيرين مصرف مي شود و از آن براي تهيه ساير خوراكي هاي خوشمزه نيز استفاده مي شود. به همين دليل است كه بازار عسل در تمام جهان، يك بازار پر رونق است.
از طرف ديگر اين محصول، ماندگاري طولاني دارد و به زودي فاسد نمي شود. براي افرادي كه به صادرات علاقه‌مند هستند توصيه مي كنيم قبل از ورود به اين كار با مراحل و پيچ و خم‌هاي اين مسير آشنا شوند و يا با شركت صادركننده ي عسل كه تجربه كافي در اين زمينه دارد، مشورت كنند.

مراحل صادرات عسل و كارهايي كه بايد انجام دهيد

انجام يك سري دستورالعمل ها در مراحل صادرات ضروري است. هم افرادي كه به صورت انفرادي نسبت به صادرات انواع عسل اقدام مي‌كنند و هم براي يك شركت صادركننده ي عسل، پايبند بودن به دستورالعمل ها، قوانين و مقررات الزامي مي باشد.
به طور قطع هر يك از اين افراد قبل از ورود به بازار صادراتي بايد اطلاعات كافي درباره نحوه خريد و فروش، ثبت سفارش، انتقال محموله ها، نحوه بسته بندي و موارد ديگر به دست آورند و از همه مهمتر تشخيص عسل مرغوب و تقلبي يكي از مهم ترين مواردي است كه در اين زمينه بايد به آن پرداخته شود.

در اين قسمت، نگاهي كوتاه اما كامل به مراحل صادرات عسل داريم تا بتوانيد با استفاده از آن به تمام آنچه كه بايد در اين راه انجام دهيد دسترسي داشته باشيد.
به طور كلي براي صادرات بايد به چند نكته كليدي توجه كنيد؛ اول آنكه بايد عسل مرغوب را از زنبورداران به طور مستقيم خريداري كنيد.

فرض كنيد بهترين عسل را تهيه كرده ايداگر بازاريابي درستي در كشورهاي خارجي انجام نداده باشيد عملا هيچ مشتري نخواهيد داشت.بنابراين يك تيم تخصصي بازاريابي بين المللي آماده كنيد تا مكاتبات لازم و درصورت نيازمذاكرات خريد و فروش عسل صادراتي را انجام دهد.

در رتبه دوم، اطلاع پيدا كردن از قوانين و مقررات و استانداردهاي ورود عسل، هم در كشور مبدأ و هم در كشور مقصد ضرورت دارد. با مراجعه به وب سايت هاي معتبر نظير اتاق بازرگاني مي توانيد اطلاعات كافي از اين مقررات به دست آوريد. شركت صادركننده ي عسل با سال ها تجربه در اين زمينه مي تواند راهنماي خوبي براي مبتديان اين كار باشد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/2/30 ساعت: ۰۰ توسط:ayda :

شركت صادرات عسل ايران

 

 

عسل به عنوان يك محصول غذايي سالم و پر كالري بسيار در نزد مردم محبوب است . عسل داراي تنوع گسترده اي است اما شاخص ترين انها مركبات , چهل گياه , گون ,است .كه سهم عمده صادرات محصولات ايران شامل اين موارد است البته تقاضا كلزا نيز در امريكا رو به فزوني است.


نكات مهم در توليد عسل

عدم استفاده از دارو در عسل
عدم گرما  ديدن عسل
عدم استفاده از تغذيه مصنوعي
عدم تابش مستقيم نور خورشيد
سود صادرات عسل

سهم صادرات عسل در بازار جهاني بيش از دو ميليارد دلار است. بزرگترين كشورهاي صادر كننده عسل چين، نيوزلند، تركيه، آرژانتين و... هستند . صادرات عسل در 5 سال اخير بيشتر از 3 درصد رشد داشته است. صادر كننده هاي عسل بيشتر بر روي كشورهاي اروپايي تمركز كرده اند.
بر اساس آمارهاي اتحاديه صادركنندگان، در سال گذشته صادرات عسل تركيه 7 درصد افزايش داشته است. اين كشور عسل خود را به 48 كشور صادر كرده است. تركيه تنها كشور صادركننده عسل به امارات متحده عربي بوده است و همينطور آلمان بزرگترين واردكننده عسل از تركيه و كشورهاي آمريكا، عربستان سعودي، اسپانيا، و اتريش در رده هاي بعدي قرار مي گيرند.
پيشرفت كشور نيوزلند در سال هاي گذشته با صادرات عسل.صادرات عسل نيوزلند 22 ٪ رشد داشته است.

درامد صادرات عسل

ايران بيشترين كندوي زنبورعسل را دارد و بعد از آن كشور چين دارنده بيشترين كندو زنبور عسل است. بيشتر كشورهاي جهان خواهان عسل ايراني هستند. ايران با 75 هزار تن توليد چهارمين توليد كننده عسل در جهان است. جود بعضي از مشكلات مانع رسيدن صادرات عسل به جايگاه مطلوب خود شده است. عسل ايران داراي خواص بي‌نظير گياهان دارويي است كه با حمايت از توليدكننده هاي  داخلي مي‌توان به درامد بسياري از طريق صادرات عسل رسيد، اما وجود برخي افراد سودجو باعث كاهش برداشت عسل در سال‌هاي اخير شده است كه دليل اين موضوع را بي‌كيفتي ملكه‌هاي زنبورعسل مي‌دانند اما در واقع آن ها مي خواهند  با واردات و فروش آن با قيمت‌هاي بسيار بالا بيشترين سود را به جيب بزنند.

قوانين صادرات عسل


صادرات عسل نيز مانند ديگر محصولات داراي  قوانين و ضوابط مي باشد. در كل داشتن گواهينامه سلامت غذا و دارو وزارت بهداشت و گواهي استاندارد براي صادرات ضروري است. اما نكته قابل توجه در مورد عسل اين است كه صادرات عسل مشمول پرداخت عوارض گمركي جهت خروج از كشور نمي شود.
مهم ترين نكته در صادرات بازاريابي است يعني شناخت دقيق بازار رقيب.

صادرات عسل ايران


بيشتر عسل ايران توسط شركت هاي صادرات عسل به كشورهاي چين، عراق، متحده عربي، افغانستان، امارات، تركيه، عمان، قزاقستان، كويت، لبنان، مالزي، آذربايجان، قطر، آلمان، بحرين صادر مي شود. عسل ايران به علت كيفيت بالايي كه دارد بسياري از كشورهاي همسايه و اروپايي خواهان آن هستند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/2/26 ساعت: ۱۴ توسط:ayda :